Η Βικτώρια πετάει…

Victoria flies...

Η Βικτώρια πετάει...

Η Βικτώρια προσλήφθηκε στην εταιρία μας πριν από μερικές εβδομάδες. Την γνωρίσαμε 2 μήνες πριν το launch, όταν μας έστειλε ένα tweet και μας ρώτησε αν ψάχνουμε κόσμο να προσλάβουμε. Αμέσως της απαντήσαμε όχι γιατί η ομάδα μας ήταν πλήρης (ενώ είχε πολύ καλό προφίλ) και αυτή επέμενε και μας ξανά-tweetαρε την ίδια μέρα, ότι… έρχεται και χωρίς αμοιβή, απλά για πρακτική άσκηση. Άλλωστε στο CV της έγραφε ότι ο στόχος της ήταν “η απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο του e-tailing”. Δύο μέρες λοιπόν μετά το 1ο της tweet, η Βικτώρια είχε το γραφείο της και τη θέση εργασίας της ανάμεσά μας, με συμφωνία να κάνει 3μηνη πρακτική άσκηση, χωρίς να πληρώνεται.

Αν και ντροπαλή στην αρχή, αμέσως έδεσε μαζί μας, ενώ έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Ανέλαβε να βοηθάει τον Αποστόλη, τη Χριστίνα και τη Κυριακή στο product management των κατηγοριών Fashion & Houseware. Με πτυχίο από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, διπλωματική εργασία στο eCommerce Μόδας και social media addict, η Βικτώρια είχε άποψη και τις θεωρητικές γνώσεις να προσφέρει στην ομάδα. Το καταλάβαμε γρήγορα…

Έτσι, μετά από 1 μήνα πρακτικής άσκησης, και όχι 3 που είχαμε αρχικά συμφωνήσει, της κάναμε πρόταση να μείνει μόνιμα στην ομάδα και ξεκίνησε σαν Product Manager Trainee. Ήταν κάτι που δεν έτυχε, αλλά πέτυχε, γιατί η Βικτώρια πίστεψε στις δυνάμεις της και στο buldoza.gr, ήρθε να δουλέψει χωρίς αμοιβή και λόγω της απόφασής της αυτής, κατάφερε να βρει δουλειά.

Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι μαζί της, και καθώς είναι η πιο μικροκαμωμένη της παρέας, την έχουμε ονομάσει ‘το παιδί μας’. Έτσι την προσέχουμε, αλλά μας φροντίζει κι αυτή.

Είναι μία πρόσληψη στο buldoza.gr που ξεκίνησε από ένα tweet. Και είναι αλήθεια ότι η Βικτώρια πετάει…