Το νέο ημερολόγιο της Maybelline προβλέπει το μέλλον της μόδας…?

 Κάθε χρονιά είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι θα μας φέρει ο νέος χρόνος (γι’ αυτό άλλωστε και κάποιοι από εμάς είναι παθιασμένοι με την αστρολογία). Ενώ λοιπόν πιστεύουμε ότι έχουμε μία καλή ιδέα για το πώς μπορεί να κινηθεί η μόδα μέσα στη χρονιά, πάντα μας αρέσει μία μεγάλη έκπληξη, από κάτι εντελώς ριζοσπαστικό και φρέσκο!

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση: Το εντελώς out-of-the-box ημερολόγιο της Maybelline New York για το 2012! Κανείς μας δεν περίμενε να δει κάτι τόσο δραματικά διαφορετικό από αυτά που μας έχουν συνηθίσει κατά καιρούς. Σειρά πλέον για τη Maybelline έχουν τα έντονα, πολύχρωμα makeup looks, χείλη γεμάτα με glitter, feathery βλεφαρίδες και ακόμα και γραφιστικά σχέδια, τα οποία  δημιουργούν wild-looks και ενσωματώνουν μία υπερβολική έκδοση του “μέλλοντος”, που μάλλον μας αρέσει υπερβολικά πολύ!

 

Σίγουρα ελπίζαμε για πιο περιπετειώδη, διασκεδαστικά και πολύχρωμα makeup trends για το 2012, γιατί ας μην είμαστε ψεύτες – αν οι Μάγια επιβεβαιωθούν και ο κόσμος τελειώσει σε ένα χρόνο από τώρα, σίγουρα δεν θα μετανιώσουμε για το φαντασμαγορικό makeup μας! Από την άλλη, μακάρι η κρίση να τελειώσει σε όλον το κόσμο και οι μετεωρολόγοι, οι χημικοί και οι κτηνίατροι να δείχνουν τόσο glamorous όσο πιστεύει η Maybelline!

 

Ας ελπίσουμε – τουλάχιστον στο τελευταίο – να βγουν αληθινοί!!

 

 

Πηγή:  http://www.refinery29.com/maybelline-2012-calendar