Τα πρώτα εξώφυλλα της 17χρονης Dakota Fanning για το 2012

Η Dakota Fanning δεν δείχνει να είναι ένα από τα κορίτσια που επηρρεάζονται από τη φήμη και τη διασημότητά τους. Παρόλο που μπορεί κάλλιστα να είναι το νέο hot-girl για τους δημοσιογράφους στο χώρο του fashion & lifestyle, η ίδια προτιμά να παίρνει τη ζωή της πιο σοβαρά, κάτι που δήλωσε στα επερχόμενα ELLE UK και Cosmopolitan για το μήνα Φεβρουάριο.

Είναι μόλις 17 αλλά έχει ήδη πετύχει πολλά. Η Dakota Fanning δηλώνει στο ELLE UK ότι δεν αφήνει τον εξωτερικό της κόσμο να διεισδύσει στον εσωτερικό της, έχοντας αυτογνωσία και πλέον, μία θηλυκότητα που παντρεύεται αρμονικά με την αθωότητα της ηλικίας της.

Στο εξώφυλλο και το αφιέρωμα του ELLE UK, η Dakota ποζάρει στο φακό φορώντας πανέμορφες δημιουργίες από Louis Vuitton, Prada και Jonathan Saunders. Στις δηλώσεις της μιλάει αρκετά για την ίδια αλλά και την αδερφή της, Elle Fanning, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον εαυτό της: “Νιώθω πως έχω ζήσει αρκετό καιρό, αλλά μετά συνειδητοποιώ ότι είμαι μόλις 17.”

Μιλώντας για την καριέρα της σαν ηθοποιός, η Dakota δηλώνει: “Θέλω απλά να είμαι μία ηθοποιός. Πραγματικά δεν επιζητώ να είμαι το κέντρο της προσοχής. Η λέξη διάσημος είναι τόσο υποκριτική, ποια είμαι για να μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου έτσι?”

Τέλος, αναφερόμενη στην αδερφή της, Elle, η Dakota μας λέει: “Είναι απίστευτα ελεύθερο-πνεύμα και είναι τόσο εξωστρεφής που καταλαβαίνεις τι σκέφτεται ρίχνοντάς της απλά μία ματιά. Είναι απλά απίστευτα… δεν ξέρω, θα ήθελα πολύ να ήμουν περισσότερο σαν αυτή μερικές φορές. Βλέπουμε τους εαυτούς μας σαν εντελώς διαφορετικές οντότητες. Κοιτάξτε μας άλλωστε, δεν μοιάζουμε καν εμφανισιακά!”

Δείτε παρακάτω όλες τις υπέροχες φωτογραφίες από το ELLE UK, καθώς και το εξώφυλλο και το mini-αφιέρωμα του Cosmopolitan πάνω στην Dakota. Η μικρή 17άρα μάλλον έγινε πια γυναίκα και το 2012 φαίνεται πως της ανήκει!