Όταν Hermes και Vans ‘παντρεύονται’, το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό

Οι συνεργασίες στο χώρο της μόδας είναι κάτι που πλέον το έχουμε συνηθίσει, κυρίως γιατί οι περισσότερες απλά δεν καταφέρνουν να ξεφύγουν από τα τετριμένα και δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικά καινούριο. Έτσι, είναι δύσκολο να ενθουσιαστούμε με κάθε νέα προσπάθεια, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να “ανταμειφθούμε” με κάτι ολόφρεσκο και πολύ δυνατό.

 

Τα φώτα πέφτουν στη νέα συνεργασία Vans x Hermes, η οποία μας έχει κάνει να δαγκώνουμε τα χείλη μας με πόθο και να σφίγγουμε τη γροθιά μας επειδή δεν είναι προς πώληση! Αυτά τα υπέροχα Vans κατασκευάστηκαν από την εταιρεία για τον γνωστό από την TV, Robert Verdi, χρησιμοποιώντας αυθεντικά Hermes φουλάρια από την προσωπική του συλλογή.

 

Για τους μη-μυημένους, τα μεταξωτά Hermes φουλάρια είναι ευρέως γνωστά για την ύψιστή τους ποιότητα και τα καταπληκτικά τους σχέδια σε φανταχτερά και μη χρώματα. Κοστίζοντας περίπου 400$ το καθένα, τα vintage φουλάρια συνήθως περνούν από τη μία γενιά στην άλλη, καταφέρνοντας έτσι να γίνουν ανεκτίμητα έργα συλλεκτικής αξίας μέσα στο πλήρωμα του χρόνου.

 

Έτσι, παρόλο που η συνεργασία αυτή δεν είναι ακριβώς “επίσημη”, εμείς λατρεύουμε τις δημιουργίες που βγήκαν μέσω αυτής και αναρωτιόμαστε… μήπως ήρθε η ώρα για μία Chanel x Converse συνεργασία…?

 

 

Πηγή: http://www.psfk.com/2011/12/vans-hermes-collaborate-to-make-the-ultimate-high-low-collection.html