“Τρέχεις” ακόμα στο topshop & στο asos για Motel;

motel@buldoza.gr

Φόρεμα Carrie

gina@buldoza

Φόρεμα Gina

wanda@buldoza.gr

Φόρεμα Wanda

H Motel είναι από τις πιο φρέσκιες εταιρείες, αγαπημένη των fashion editors, με distribution σε online boutiques, όπως το Topshop.com και το Asos.com και τώρα αποκλειστικά στην Ελλάδα από το buldoza.gr.

Με καθαρές vintage και punk επιρροές, η Motel προσφέρει σε κάθε fashion forward  κοπέλα, μοναδικά, πρωτότυπα κομμάτια  σε μοναδικές τιμές. Τολμήστε λοιπόν με τα φανταστικά prints και τα fitted φορέματα και ξεχωρίστε!!!

Φανατικοί οπαδοί της, μεταξύ άλλων, είναι οι… Pixie Lott, Marina Diamantis (Marina and the Diamonds), Little Boots, Duffy, Lilly Allen, Nicola Roberts (Girls Aloud), New Young Pony Club, Peaches Geldof, γνωστές όλες για το πολύ ιδιαίτερο στυλ τους.

pixielott2

Pixie Lott

Marina Diamantis

Little Boots

Πριν από λίγες μάλιστα, η Motel  κέρδισε το Drapers award για το 2010 στην κατηγορία “Short order/quick response brand of the year”.

Δε χρειάζεται πια να πληρώνεις μεταφορικά από το εξωτερικό, ούτε να ζηλεύεις που δε μπορείς να πας στο topshop…το buldoza.gr έφερε τη Motel εδώ για  σένα!!! Απόλαυσε λοιπόν τα κομμάτια που φέραμε αποκλειστικά στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμές, και άφησε όσους δεν ξέρουν, να πληρώνουν μεταφορικά ;D

motel@buldoza.gr

Η γωνία της Motel στο Topshop στο Oxford Circus, στα μέσα Νοεμβρίου

…από την Χριστίνα Λαρδίκου

Product Manager, Fashion

buldoza.gr
.

.

.